JPM CyberService Oy - "Let's make data flow"

VALOKAAPELIVERKKOJEN AMMATTILAISELTA

JPM CyberService Oy

Laadukkaat kokonaisratkaisut

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme JPM CyberService Oy:ssä avoinna olevista työpaikoista näillä sivuilla. Voit myös milloin tahansa lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen myynti(at)cyberservice.fi. 

Avoimet työpaikat:

Tietoliikenneasentaja, 2-4 paikkaa, Joensuu ja Kuopio

Haluatko mukaan rakentamaan tiedon valtateitä ja tietoyhteiskuntaa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, jos olet motivoitunut ja kokenut tietoliikenne- ja valokuituverkkojen rakentamisen osaaja. Haluat sekä itse menestyä että tehdä töitä yrityksen menestyksen eteen. Tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja kykenet itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn annetun ohjeistuksen mukaisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja pidempiaikaista työssä osoitettua kokemusta tietoliikenneverkkojen rakentamisesta. Sinulla on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta ja erityisesti valokaapeleiden jatkamisesta ja päättämisestä. Tunnet teleyritysten vaatimukset valokuituverkkojen rakentamiseen ja olet kokenut toimimaan teleyritysten kanssa.

Tehtävien hoitamisessa tarvitset vähintään B-ajokortin. CE tai C1E-ajokortti katsotaan eduksi. Voimassaolevat tietoturva-, työturvallisuus- ja turvasuojakortit katsotaan myös eduksi. Tarvittaessa nämä kortit hankitaan työnantajan puolesta. Tehtävä vaatii matkustamista.

JPM CyberService Oy tarjoaa sinulle vakituista paikkaa tietoliikenneasentajana Joensuun tai Kuopion alueella. Vastaat tehtävissäsi tuloksellisesta ja laadukkaasta tietoliikenneverkkojen, erityisesti valokuituverkkojen, rakennus-, ylläpito- ja korjaustehtävistä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelo ja mahdollinen palkkatoive 31.5.2018 mennessä osoitteeseen myynti(at)cyberservice.fi. Laita sähköpostiviestin otsikoksi ”tietoliikenneasentaja - Joensuu”, jos haet paikkaa Joensuun alueella, ja "tietoliikenneasentaja - Kuopio", jos haet paikkaa Kuopion alueella.

Täytettäviä paikkoja on 2-4 ja paikat täytetään heti, kun sopivat ehdokkaat ovat löytyneet.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Markus Juutinen, p. 040 503 6192. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@cyberservice.fi.

JPM CyberService Oy on vuonna 2006 perustettu perheyritys. Yrityksen visiona on olla vakavarainen ja arvostettu yritys tietoliikennealalla. Yrityksen tavoitteena on olla hyvä ja kannustava työpaikka ja sen keskeisenä päämääränä on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja yksilöityjä tietoliikennepalveluja. Tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat ovat mahdollistaneet ja mahdollistavat jatkossa yrityksen vakavaraisuuden ja kannattavuuden. Yritys on keskittänyt osaamistaan erityisesti valokuidulla toteutettujen runko- ja alueverkkojen rakentamiseen. JPM CyberService Oy:n asiakkaina ovat muun muassa kunnat, valtio, teleyritykset sekä muut yritykset ja julkisyhteisöt. Lisätietoja yrityksestä saat yrityksen kotisivuilta www.cyberservice.fi.